НОВИНИ

Унай Емери: Срещу Манчестър Юнайтед загубихме невероятна възможност да имаме три точки повече

унай емери манчестър юнайтед загубихме невероятна възможност имаме три точки повече
bnt avatar logo
от БНТ
14:04, 27.12.2023
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Астън Вила Унай Емери изрази мнение, че отборът му е пропуснал "невероятна възможност" да вземе трите точки при гостуването на Манчестър Юнайтед във вторник вечер.

Бирмингамци изиграха едно страхотно първо полувреме на "Олд Трафорд", след което имаха преднина от 2:0, но след почивката допусна да се стигна до пълен обрат и в крайна сметка загуби с 2:3.

"Това е първият полусезон и беше брилянтен начинът, по който се справихме. Загубихме невероятна възможност да имаме три точки повече след първите 60 минути, които изиграхме", коментира след двубоя Емери.

Испанският специалист призна, че след поражението е усетил разочарование у своите футболисти, но бе категоричен, че те трябва да се възстановят много бързо за важното домакинство срещу Бърнли в събота (30 декември).

"Играчите бяха разочаровани, но нашата реакция може да бъде срещу Бърнли в събота – това е следващото ни предизвикателство, с което трябва да се изправим след поражението. Много е важно да сме силни с нашата форма, с нашите привърженици, каквито бяхме. Важно е да възстановим манталитета и физиката на играчите за събота. Това е малко по-трудно сега, но имаме много положителни неща, за да бъдем оптимисти", завърши Унай Емери.

Въпреки загубата от Манчестър Юнайтед Астън Вила остава на 3-ото място в подреждането с актив от 39 точки и изостава на три от лидера Ливърпул.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ПФК Лудогорец отрече информациите служител на клуба да е сред задържаните на кораба "Верила"
ПФК Лудогорец отрече информациите служител на клуба да е сред задържаните на кораба "Верила"
Челна катастрофа на пътя между Плевен и Бяла
Челна катастрофа на пътя между Плевен и Бяла