НОВИНИ

Валентин Грудев: Петър Колев има договор с Берое

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:27, 25.04.2021
Чете се за: 00:59 мин.
Футбол
валентин грудев петър колев договор берое

Спортният директор на Берое Валентин Грудев също излезе с позиция след изненадващото напускане на Петър Колев като старши-треньор на "зелените".

Грудев сподели, че останал много изненадан от решението на Колев и допълни, че наставникът разполага с пълен кредит на доверие от ръководството.

„Много изненадващо решение на Петър Колев. Той направи изявление пред футболистите, че благодари на ръководството. Мисля, че ще имаме време до тренировката, която ще бъде във вторник, за да разговаряме отново с него.

Той знае, че има абсолютен кредит на доверие от наша страна като ръководство. Това са нормални реакции от негова страна за момента.", започна спортният директор на Берое

Грудев сподели още, че се е опитал да разубеди Петър Колев, но наставникът е бил категоричен в своето решение да напусне.

"Петър Колев има договор с Берое. След загубата от Царско село решихме да сменим треньорското ръководство. Имаше достатъчно предложения, от почти всички свободни треньори в тези 24 часа, но ние решихме да заложим на тези млади хора, с желание за работа. Смятам, че това е спонтанно решение на Петър Колев в момента. Опитах се да го разубедя, но той каза, че е взел категорично решение. Явно всичко, което се е случило го е тормозело."

Накрая спортният директор на заралии обяви, че предстоят някои промени в политиката на Берое, като ще бъдат занижени заплатите на чужденците, а треньорите ще бъдат приканвани да залагат по-често на футболисти от школата на клуба.

"Ние имаме договори с няколко футболисти, включително с един чужденец предварителен договор. Имаме предварителен договор с Реян Даскалов. Ще си върнем някои футболисти. Ще има промяна в политиката. Относно нови договори с чужденците, ще бъдат доста по-занижени заплатите“, продължи той. Ще искаме от треньорите, които са в момента да дадат повече време на нашите юноши"

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Турция призова посланика на САЩ заради признатия от Джо Байдън арменски геноцид
Турция призова посланика на САЩ заради признатия от Джо Байдън арменски геноцид
Петър Колев: Не получих благословията да водя Берое
Петър Колев: Не получих благословията да водя Берое