НОВИНИ

Валентин Илиев: Вярвам, че можем да постигнем добри резултати не само в утрешния мач, но и занапред

В пресконференцията преди двубоя от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите между ЦСКА 1948 и Будучност се включи и капитана Радослав Кирилов.

валентин илиев вярвам отбора желанието победа колективът водещи фактори двубой
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
21:32, 24.07.2024
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев вярва в своите възпитаници преди двубоя от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите у дома срещу Будучност от Черна гора. Двата отбора се изправят един срещу друг на 25 юли от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Вярвам, че можем да постигнем добри резултати не само в утрешния мач, но и занапред. Имаме добра група и колектив. Всеки един от футболистите е готов, всички са здрави на 100 процента. В такива мачове на европейската сцена е излишно да се говори за мотивация. От тази гледна точка няма да имаме проблеми. Никога не съм бил привърженик на това да сме принудени или да правим нещо на всяка цена. Дали първия мач сме домакини, няма голямо значение. Трябва да се изиграят и двата двубоя. Убеден съм, че ще подходим сериозно както тук, така и в Черна гора. Изиграхме доста сериозни контроли с шампиони на страните си и с отбори, които ще играят в Европа. В такива мачове като утрешния мисля, че разковничето е кой ще покаже по-голямо желание и манталитет за победа, а не дали някой е изиграл един мач по-малко, или не. Не мислим да отлагаме двубои на този етап", заяви Илиев пред медиите.

Нападателят на "червените" Радослав Кирилов също вярва в силното представяне в предстоящия в София двубой.

"Всеки мач от евротурнирите е опит за нас. Надявам се да сме си взели поука от миналата година. Нямам търпение да дойде часа на мача и да го изиграем. Надявам се и да постигнем добър резултат. Не само аз, но и други мои колеги имаме голям опит. Опитваме се да помагаме на младите да израстват и да трупат опит. Разчитаме на колектив, сплотеност и агресия. Надявам се, че това ще ни донесе успехи. Тези неща ще бъдат ключови за предстоящия мач. Запознати сме добре със силните и слабите качества на противника. Надявам се да направим силен мач", коментира Кирилов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Най-малкото море на света? Хърватия ще кандидатства с него за рекордите на Гинес
Най-малкото море на света? Хърватия ще кандидатства с него за рекордите на Гинес