НОВИНИ

Върба за мача с Мидтиланд: И преди съм отстранявал датски шампион в Европа

bnt avatar logo
от Калоян Николов
10:18, 20.08.2020
Чете се за: 00:42 мин.
Шампионска лига
върба мача мидтиланд съм отстранявал датски шампион европа

Наставникът на Лудогорец Павел Върба остана доволен от успеха на неговия тим с 3:1 над черногорския шампион Будучност в първия предварителен кръг на Шампионската лига.

“Началото бе много добро за нас. Вкарахме два гола, ударихме греда и имахме още едно положение. След гола на домакините бяхме малко нервни и те се възползваха да изсипват топката в наказателното поле, което ни правеше нервни. Трябваше да бъдем по-спокойни и да не се подвеждаме по темпото на съперника. В един мач на чужд терен винаги е трудно независимо срещу кой играем. Затова трябва да сме доволни от успеха.

Днес взехме добър резултат и сме в следващия кръг. През второто полувреме по-добре се справихме в дефанзивен план и съперникът имаше само една ситуация. Знаете, че се разделихме с някои играчи и сега градим наново нашия стил във фаза атака. Ако погледнете състава от миналия сезон и сега, ще видите, че има разлики, така че се радвам, че във втори мач поред вкарваме три гола.

Срещу Мидтиланд ще играем вкъщи, което е предимство за нас и ако спечелим следващия мач ще си отворим пътя към крайната цел. Аз вече съм отстранявал датски шампион в Европа, дано се случи отново”, каза Павел Върба.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Политолози: Много силен ход е предложението за нова конституция
Политолози: Много силен ход е предложението за нова конституция
Алексей Навални е в болница след предполагаемо отравяне
Алексей Навални е в болница след предполагаемо отравяне