НОВИНИ

Възрастен мъж е с комоцио след побой от шофьор на кръстовище в Асеновград

bnt avatar logo
от БНТ
16:23, 06.03.2020
Чете се за: 00:36 мин.
Регионални

Пореден случай на агресия на пътя.

82-годишен мъж е в болница с комоцио, след като е бил удрян от друг шофьор. Инцидентът се разиграл на оживено кръстовище в Асеновград пред очите на десетки водачи на автомобили, но никой не се е намесил.

Възрастният шофьор излизал от пресечка на главен път, по който с по-висока скорост се движел джип. Водачът решил, че е засечен и започнал да го преследва.Когато възрастният мъж спрял на пешеходната пътека, агресивният шофьор слязъл и го ударил два пъти.

Синът на пострадалия подал сигнал в полицията, а с помощта на записи от камери край пътя, само за броени часове побойникът е задържан. Той е 32-годишен с криминално досие. Предстои прокуратурата да прецени дали да удължи ареста му с още 72 часа.

Иван Карагьозов - пострадал: Препречи ми пътя до пожарната, отвори ми врата и ме удари - първия път като ме ударил, получил съм комоцио и втория път пак.

Разказва, че никой не му е помогнал.

Главен инспектор Петър Бабугеров - началник на РУ Асеновград: Законодателят е предвидил наказание лишаване от свобода до 3 години и лишаване от право по чл. 37, което ще рече лишаване от право да управлява МПС.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Безработни от село Голямо Враново се срещнаха на място с работодатели
Безработни от село Голямо Враново се срещнаха на място с работодатели
Напрежението по турско-гръцката граница продължава
Напрежението по турско-гръцката граница продължава