НОВИНИ

Венцеслав Стефанов: Националният отбор трябва да играе пред публика и да бъде в София

Венцеслав Стефанов
Снимка: Start-photo.bg
bnt avatar logo
от БНТ
18:10, 10.11.2023
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Президентът на ПФК Славия Венцеслав Стефанов застана пред журналистите след успеха на неговия тим с минималното 1:0 срещу Ботев Враца като домакин.

Босът на "белите" похвали футболистите за тяхното себераздаване и насочи поглед към предстоящия дуел срещу втородивизионния Янтра Габрово за Купата на България.

"Отлепихме, но трябва да могат и да вкарват. Момчетата се раздадоха и играха силно, на предела на възможностите си. Това е добре", започна Стефанов.

"Първо имаме мач с Янтра преди да се изправим срещу ЦСКА за купата. Не трябва да подценяваме нито един клуб, защото няма слаби отбори", продължи той.

Запитан за възможните трансфери в тима, ръководителят на Славия заяви: "Аз съм телевизор без говор. Казват ми "искам този или не искам онзи".

Накрая дългогодишният член на Изпълкома на БФС коментира и темата с решението за преместване на домакинството на националния отбор срещу Унгария от София в Пловдив, както и препоръката срещата да се играе пред празни трибуни.

"Националният отбор трябва да играе пред публика и да бъде в София. Това е истината. Не трябва да има експерименти и да ги разхождаме като трупа. Мачовете без публика са пълна глупост", завърши Венци Стефанов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жирона в страната на чудесата
Жирона в страната на чудесата
Златомир Загорчич: Трябва да съберем възможно повече точки, все още има напрежение
Златомир Загорчич: Трябва да съберем възможно повече точки, все още има напрежение