САЩ 2020 САЩ 2020 Следи тук
назад

Веселин Марешки: "Воля" ще се яви на изборите за последен път

от БНТ
09:38, 28.06.2020
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

Самоцелно участие във властта няма никакъв смисъл, заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Веселин Марешки. Мотивацията ми е да се направи нещо добро за България, за българския народ, да благоденства, каза още той.

Той апелира към властимащите и всички други мераклии за власт да излязат със своите идеи как да направим България по-добра.

Веселин Марешки, лидер на "Воля": Предизборната кампания започна. Що за кампания е тази, в която надпреварата е как да окаляш другия и да му покажеш, че той е крал повече от тебе. Аз просто не мога да участвам в тази кампания. Може би за това губя или не се представям много добре на избори, защото в състезанието кой е крал повече аз не мога да участвам. Целият ми живот е минал в това да помагам на българите да оцеляват и да се борим за една по-справедлива и добра България.

Марешки намекна, че "Воля" ще участва за последно в идващите парламентарни избори.

Веселин Марешки, лидер на "Воля": Ние ще влезем в парламента по волята на българския народ. Но с колко ще влезем? Ние трябва да внушаваме на българския народ, че не трябва за пореден път да се подлъгват по фалшиви проекти, по нищо правещи хора, които с един добър пиар успяват.

Според него никой няма шанс да нанесе щети на водещата политическа партия ГЕРБ.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Над 6 млрд. евро събра втората донорска конференция на Фон дер Лайен
Над 6 млрд. евро събра втората донорска конференция на Фон дер Лайен
Франция провежда втори тур на местните избори
Франция провежда втори тур на местните избори