НОВИНИ

Веселин Марешки: "Воля" ще се яви на изборите за последен път

bnt avatar logo
от БНТ
09:38, 28.06.2020
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

Самоцелно участие във властта няма никакъв смисъл, заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Веселин Марешки. Мотивацията ми е да се направи нещо добро за България, за българския народ, да благоденства, каза още той.

Той апелира към властимащите и всички други мераклии за власт да излязат със своите идеи как да направим България по-добра.

Веселин Марешки, лидер на "Воля": Предизборната кампания започна. Що за кампания е тази, в която надпреварата е как да окаляш другия и да му покажеш, че той е крал повече от тебе. Аз просто не мога да участвам в тази кампания. Може би за това губя или не се представям много добре на избори, защото в състезанието кой е крал повече аз не мога да участвам. Целият ми живот е минал в това да помагам на българите да оцеляват и да се борим за една по-справедлива и добра България.

Марешки намекна, че "Воля" ще участва за последно в идващите парламентарни избори.

Веселин Марешки, лидер на "Воля": Ние ще влезем в парламента по волята на българския народ. Но с колко ще влезем? Ние трябва да внушаваме на българския народ, че не трябва за пореден път да се подлъгват по фалшиви проекти, по нищо правещи хора, които с един добър пиар успяват.

Според него никой няма шанс да нанесе щети на водещата политическа партия ГЕРБ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 6 млрд. евро събра втората донорска конференция на Фон дер Лайен
Над 6 млрд. евро събра втората донорска конференция на Фон дер Лайен
Франция провежда втори тур на местните избори
Франция провежда втори тур на местните избори