Виктория за новата песен: Много хора могат да се припознаят в нея

от БНТ
10:47, 21.11.2020
Чете се за: 00:44 мин.
Още

Песента има скрито послание. Самата история показва двете страни на нещата - може да си долу, може и да си горе, но накрая правиш избора - и това е крайното послание, че не избираш нито едно от двете - не избираш да си човекът, летящ в облаците, нито пък този, който твори, а да не го забелязват.

Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" българският представител на "Евровизия" Виктория за новата си песен Ugly cry. Според нея много хора могат да се припознаят в песента.

"Аз съм възпитана да не се превъзнасям много, когато правя неща, които ми харесват, а по-скоро да си стоя на земята, разбира се, да се потупвам по рамото, но и да си казвам, че трябва и още", разказа певицата.

Песента е плод на телевизионния лагер в Лондон, който се проведе през януари. Направена е за четири часа и може да бъде българската песен за "Евровизия". Виктория обясни, че работи по още две песни и още не е ясно.

"Ако трябваше да правя това, което се слуша в България и се иска в България, може би нямаше да успея толкова, колкото сега. Защото сега рискувам постоянно, рискувам да бъда хулена - например, защото правя музика на английски, не на български, но за мен музиката има универсален език", категорична беше Виктория.

Вижте още от разговора във видеото.

Гледайте още теми от "Денят започва с Георги Любенов"

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Ивайло Иванов: Това, което сме постигнали е плод на много труд
Ивайло Иванов: Това, което сме постигнали е плод на много труд
Стефан Диомов за автобиографичната си книга
Стефан Диомов за автобиографичната си книга