Вижте новия видеоклип на Виктория (ВИДЕО)

от БНТ
14:10, 24.06.2020
Чете се за: 00:39 мин.
Любопитно
вижте новия видеоклип виктория видео

Виктория представи своя видеоклип към песента „alright”.

Това е първият ѝ музикален проект след българската песен на Евровизия 2020 „Tears Getting Sober”, която имаше своята премиера в началото на март.

Новата ѝ песен е създадена по време на музикалните лагери за Евровизия в София и носи послание за надежда и ново начало.

Клипът е реализиран от екипа на Four Elementz, които създадоха и музикалното видео към песента на Виктория за Евровизия 2020, и е заснет в Бургас и Приморско. Снимките се провеждат на две локации - в новата многофункционална зала "Арена Бургас", която трябва да бъде завършена тази година и на красивия плаж „Перла“ в Приморско.

Виктория, която е ко-режисьор на новото видео, споделя за песента: „alright е посветена на хората, които се изправят пред ежедневни трудности и са в постоянно търсене на доброто в себе си.“

В същото време екипът на Виктория вече работи по кампанията на България за Евровизия 2021. Първата стъпка от нея ще е провеждането на международен музикален лагер за създаване на песни за Евровизия на Българското Черноморие през летните месеци.

Виктория беше един от фаворитите за победа на конкурса Евровизия 2020 преди събитието да бъде отменено заради пандемията от коронавирус.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Късмет: За 3 г. американец два пъти печели милиони от лотарията
Късмет: За 3 г. американец два пъти печели милиони от лотарията
"За" и "Против" 300-те лева – размерът на глобите за без маски
"За" и "Против" 300-те лева – размерът на глобите за без маски