НОВИНИ

Владимир Далаклиев: Изтощен съм емоционално

Борил Гочев
от Борил Гочев
12:23, 10.04.2021
Чете се за: 00:39 мин.
Други спортове
владимир далаклиев изтощен съм емоционално

Една от най-големите ни надежди за медал от Европейското първенство по олимпийско таекуондо Владимир Далаклиев говори пред колегите от БНР след ранното си поражение на шампионата на Стария континент, което се провежда у нас.

Бронзовият медалист от Световното първенство в Корея не успя да покаже най-доброто от себе си и загуби още в първата си среща с полякът Матеуш Шчесновски.

След двубоя Далаклиев очаквано беше разочарован, като заяви, че въобще не е успял да демонстрира нито своя потенциал, нито уменията си. Таекуондистът ни допълни и, че свалянето на килограми в последните няколко дни е оказало допълнителна умора върху тялото му.

"Доста тежко за мен. Просто не бях аз. Последната една-две седмици нещата се объркаха. Може би от свалянето на килограми и диетата ми отне доста енергия. Въобще в мача функционално нещата бяха 0. Не можах да използвам нито потенциала си, нито опита си, нито уменията си. Това доведе до това представяне. По време на тренировките и по време на лагерите бях добре. В дните преди състезанието обаче имаше умора от свалянето на килограмите, но наистина не очаквах това. Може би не успях да се вдигна след кантара и да възстановя както трябва.", сподели след мача Владимир Далаклиев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бензин в кръвта: Мотосезон 2021 е официално открит
Бензин в кръвта: Мотосезон 2021 е официално открит
Как работят хижите в условията на пандемия
Как работят хижите в условията на пандемия