НОВИНИ

Владо Стоянов предрече победа за Лудогорец срещу ЦСКА

владо стоянов
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
13:21, 28.11.2021
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Бившият вратар на Лудогорец Владислав Стоянов сподели в предаването на БНТ „Арена спорт“, че според него българският шампион ще излезе победител в мача срещу ЦСКА.

Двата тима се изправят един срещу друг в понеделник, 29 ноември, в двубой от Първа лига от 17.15 часа. Срещата ще се проведе в Разград.

„Лудогорец не се представи на нивото, което всички очакваха в групите, имаше контузии, смяна на треньори, нещата са комплексни. Дано отборът да преодолее тази миникриза в Европа. Двубоят утре ще бъде с много голям заряд. Надявам се домакинският фактор да изиграе своята положителна роля“, сподели Владо Стоянов.

Бившият страж сега работи към скаутското звено в школата на „орлите“ като предимно наблюдава вратари, но и полеви играчи.

„В последно време не мога да познавам изходите на двубоите, смятам, че няма да има много голове, повече ще бъде борбата в средата на терена. Мисля, че Лудогорец ще може да победи, ще заложа на 1:0 или 2:0 в полза на Лудогорец“, каза Стоянов.

Той сподели още, че вярва, че тимът от Разград ще спечели титлата и през настоящия сезон.

Владислав Стоянов е щастлив от факта, че в националния отбор на България има много вратари, които се изпробват от селекционера Ясен Петров.

„Със сигурност националният отбор има нужда от фигура като Ивелин Попов, защото мисля, че в отбора липсват лидери. А той има тези лидерски качества, той би бил полезен, но не искам да се бъркам в работата на треньорите“, завърши Стоянов.

Цялото интервю можете да видите във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Помощниците на Стойчо Младенов: Можем да победим Лудогорец
Помощниците на Стойчо Младенов: Можем да победим Лудогорец
Божидар Андреев: Не съм се отказал от щангите, но засега си почивам
Божидар Андреев: Не съм се отказал от щангите, но засега си почивам