НОВИНИ

Юлиан Нагелсман е вариант за нов наставник на Тотнъм

Борил Гочев
от Борил Гочев
13:37, 25.03.2023
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Юлиан Нагелсман
Снимка: БГНЕС
Слушай новината

Германският специалист Юлиан Нагелсман, който вчера беше уволнен от Байерн Мюнхен, може съвсем скоро да си намери нова работа и да застане начело на Тотнъм.

Според медиите във Великобритания младият наставник е готов да поеме "шпорите" и е отворен към това да започне преговори с лондонския клуб.

Припомняме ви, че във вчерашния ден Нагелсман беше освободен от Байерн Мюнхен, като немският шампион назначи на негово място Томас Тухел с договор до 2025 година.

В същото време пък Тотнъм съвсем скоро също може да остане без мениджър, тъй като в последно време отношенията между наставника Антонио Конте и неговите футболисти рязко се влошиха и според мнозина е въпрос на време италианецът да бъде уволнен.

Ако в действителност Юлиан Нагелсман се озове начело на Тотнъм, то за младия германски специалист това ще бъде първа работа извън родината му, където той е водил съставите на Хофенхайм, РБ Лайпциг и Байерн Мюнхен.

Освен него сред вариантите за нов наставник на лондончани се спрягат още имената на Маурисио Почетино, който е без отбор след уволнението му от ПСЖ и Венсан Компани, който в момента е треньор на Бърнли.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Емил Велев и Станислав Генчев призоваха за подкрепа към футболните национали
Емил Велев и Станислав Генчев призоваха за подкрепа към футболните национали
Какво реално каза Китай на Путин
Какво реално каза Китай на Путин