НОВИНИ

Юрген Клинсман също не спести критиките си към Бундестима

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:58, 02.04.2021
Чете се за: 00:37 мин.
Футбол
юрген клинсман също спести критиките бундестима
Слушай новината

Бившият селекционер на националният отбор на Германия Юрген Клинсман също изрази мнението си след изненадващото поражение на "Маншафта" от Северна Македония с 1:2 в Дуисбург в мач от квалификациите за Световното първенство в Катар през 2022 година.

Поражението беше първо за Германия у дома в квалификации за Мондиал от 2001 година насам, а според Клинсман, ако на стадиона е имало фенове, то те са щели да освиркват футболистите.

Бившият наставник на САЩ, Байерн Мюнхен и Херта (Берлин) дори беше още по-краен, заявявайки, че играчите трябва да си стоят у дома следващите няколко дни след тази загуба.

"Ако имаше фенове, то те биха освиркали отбора. Не се съмнявайте в това. Представете си, че този мач се играе пред 60-80 хиляди зрители и загубите от Северна Македония. Когато нещо подобно се случи с топ отбор като Германия, то хората бързо дават да се разбере, че мащабът на случилото се е доста голям. Обзалагам се, че никой от играчите на националния отбор днес няма да отиде до магазина, защото няма да чуе нищо хубаво. По-добре да си стоят у дома за няколко дни и чак тогава да излизат“, коментира Клинсман пред ESPN.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вижте новите метростанции по трасето в "Овча купел" (Снимки)
Вижте новите метростанции по трасето в "Овча купел" (Снимки)
ЦСКА тренира на пълни обороти за мача с Лудогорец
ЦСКА тренира на пълни обороти за мача с Лудогорец