НОВИНИ

Живко Миланов: Ако вземем играчи, Левски ще изглежда по различен начин

Живко Миланов
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
20:05, 23.07.2021
Чете се за: 03:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на „Левски“ Живко Миланов сподели, че тимът му все още не е окомплектован, въпреки че този уикенд отборът стартира новия шампионат. Той говори преди първия мач на „сините“ през сезон 2021/22 срещу Славия в събота от 21.00 часа на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“.

„За мен отборът е готов, момчетата са готови. Свършихме доста работа през подготовката, въпреки че беше доста трудна за нас. Все още не сме окомплектовани. Липсват футболисти на някои позиции, но мисля, че в течение на следващите седмици ще попълним липсващите постове. Трима футболисти ни липсват“, започна Миланов.

„Ние имаме добри условия на „Герена“. Беше хубаво да направим един лагер и да се отделим от тази обстановка, за да се фокусираме, но мисля, че свършихме доста работа и това няма да е от голямо значение. Имаме интерес към Иван Горанов. Предстои да подпише и Николай Михайлов договор. Той започна късно подготовката и не е изиграл нито една контрола. Взел е доста насериозно уговорката между нас и смятам, че следващата седмица ще подпише. Имам оптимизъм. Аз съм сигурен, че момчетата ще се представят по-добре. Максималист съм. Не са поставени конкретни цели от ръководството, но при един добър начален старт, момчетата ще дадат максимума. Ако вземем и няколко футболисти, Левски ще изглежда по различен начин, в сравнение от миналия сезон", допълни треньорът пред официалния сайт.

„Надявам се годината да е по-добра от миналата и „Левски“ да е на по-горно класиране. Да бъда честен, между първите шест отбора може да се справи. Няма какво да се залъгваме, 15-годишен вратар, къса скамейка, трудно можем да мислим за нещо повече. По-важното е тези млади момчета да добия самочувствие и съм сигурен, че ще покажат максимума от своите възможности. Усетихме подкрепата от феновете на контролните срещи. Усетих ентусиазъм у тях. Има ентусиазъм и в съблекалнята. Тези момчета знаят за кой отбор играят. Има предстартова треска. И те се опитват да подканват феновете. Не искам да правят повече от това, което направиха миналата година. Само мога да им благодаря".

„Имам моята преценка как ще изглежда „Славия“. Златомир Загорчич е доказан специалист. Видяхте миналата година в какъв етап хвана отбора и накрая се представиха добре. За мен е важно как ще изглежда отборът и „Левски“ ще излиза за победа във всеки един мач от тук нататък", каза още Живко Миланов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пожар гори в Изворово
Пожар гори в Изворово
1995 са свободните места след второто класиране за гимназиите в София
1995 са свободните места след второто класиране за гимназиите в София