НОВИНИ

Живко Миланов: За момента състоянието на Левски не е добро

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:55, 26.04.2021
Чете се за: 01:04 мин.
Футбол
живко миланов момента състоянието левски добро

Временният наставник на Левски Живко Миланов изрази своето разочарование след загубата с 2:0 срещу ЦСКА София във Вечното дерби, което сложи край на редовния сезон и на двата тима.

Футболистът, който прекрати кариерата си през юни миналата година сподели, че неговите играчи са действали твърде плахо и без хъс през първата част и това се е оказало решаващо.

„Мисля, че ни липсваше увереност и то особено през първото полувреме. Действахме плахо, не искахме да играем с топката, което доведе до това да ни натиснат и да вкарат гол. Най-ниският на терена ни вкара гол с глава? Недопустимо е да допуснеш човек пред себе си. Излязохме без самочувствие и увереност за такъв мач. Трудно ще вземеш нещо в такъв мач без агресия и увереност. През втората част бяхме по уверени и агресивни."

Помощникът на Славиша Стоянович също така обясни липсата в групата на опитния Валери Божинов и обяви, че целта пред клуба до края на кампанията, ще бъде 7-то място в подреждането.

"Има и доста млади момчета, трябва да играят със самочувствие, за да вървят нагоре. Трябва да знаят, че в такива мачове трябва самочувствие. Валери Божинов има мускулен проблем от близо две седмици. Затова бе извън групата. Надявам се, ще направим всичко възможно момчетата да дадат максимума, за да спечелим това седмо място."

Накрая Миланов сподели, че след двубоя е говорил с феновете по трибуните, но поясни, че трудностите за клуба продължават.

"Имаме хора, които се завръщат. След края на мача момчетата дадоха фланелките, отидох да говоря с феновете. Те искаха да знаят какво е бъдещето на клуба. На никого не му харесва, искаха да знаят какво е бъдещето. Не съм аз този, който ще каже, има други хора за тази работа.За момента състоянието не е добро. Трябва момчетата да вдигнат главите и да доиграят сезона, а през лятото ще видим какво ще става”, завърши бившият краен бранител.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Академик (Пловдив) отново удари Черноморец и е на 1/2 финал в НБЛ
Академик (Пловдив) отново удари Черноморец и е на 1/2 финал в НБЛ
Любослав Пенев: Доволен съм, поздравявам феновете
Любослав Пенев: Доволен съм, поздравявам феновете