НОВИНИ

Жозе Моуриньо към репортер: Има причина да печелим повече от вас

Жозе Моуриньо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
10:51, 06.12.2021
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Мениджърът на Рома Жозе Моуриньо е поставен под голямо напрежение в Италия преди гостуването на отбора му в София.

“Римските вълци“ вече си осигуриха продължаването напред в Лигата на конференциите, но представянето на отбора в Серия А не е много убедително. През уикенда Рома претърпя поражение с 0:3 от Интер.

Жозе Моуриньо отказа да отговаря на въпроси след домакинската загуба и каза на един от репортерите, че има причина "ние (треньорите – бел. ред.) да печелим много повече от вас".

Моуриньо уточни, че да си мениджър е много по-трудно занимание от журналистиката, което води до пропастта в заплащането.

Вместо да отговаря на въпросите за представянето на своя отбор, португалецът произнесе кратък монолог и излезе от залата за пресконференции.

„Вашата работа е много по-лесна от нашата и затова печелим много повече от вас“, каза мениджърът на Рома на първия репортер, който се опита да зададе въпрос.

Треньорът уточни, че атакуващата мощ на Рома е била нулева.

„Извинявам се на телевизионното студио, на хората у дома, които може да се интересуват от тези въпроси. Интер е по-силен от нас при нормални условия. В ненормални условия те са много по-силни от нас. През миналия сезон те бяха с 29 точки пред Рома. Днес, с контузии и наказани играчи, беше много, много трудно”, продължи изказването си Моуриньо.

“Вълците“ са на 7-о място във временното класиране с 25 точки - на 13 зад лидера Милан.

Рома гостува на ЦСКА в последния кръг от груповата фаза на Лигата на конференциите в четвъртък (9 декември). Срещата на Националния стадион „Васил Левски“ е от 19.45 часа.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тристранният съвет обсъди промени в три данъчни закона
Тристранният съвет обсъди промени в три данъчни закона
19-годишно момче загина при тежка катастрофа край Русе (СНИМКИ)
19-годишно момче загина при тежка катастрофа край Русе (СНИМКИ)