НОВИНИ

Зинедин Зидан е склонен да ръководи само четири клуба в света

Зинедин Зидан
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:09, 20.06.2022
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Футболният треньор Зинедин Зидан е склонен да работи само в четири клуба в света. Според RMC Sport освен в Реал Мадрид, специалистът може да поеме евентуално ПСЖ, Байерн Мюнхен или Ювентус.

Любопитна подробност е, че Зинедин Зидан не иска да работи във Висшата лига на Англия.

Според информациите, за специалиста не би било проблем да поеме парижани, въпреки че самият той е роден в Марсилия. По време на кариерата си като футболист би му било трудно да си се представи с фланелка на ПСЖ, но сега изглежда е допустимо да оглави клуба като треньор.

Въпреки медийните твърдения, че той е много близо до ПСЖ, изглежда Зинедин Зидан се отдалечава от този пост. В неделя изданието обяви, че специалистът няма да поеме клуба сега, каквито информации имаше в последната седмица.

Според RMC Sport между Зидан и ръководството на френския клуб са били водени преговори. Но в крайна сметка треньорът е решил да не приема офертата на този етап.

В момента Зинедин Зидан си почива и не води нито един отбор. Според други източници той се надява да поеме поста на национален селекционер на Франция след Дидие Дешан.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ботев Пловдив представи екипите си за новия сезон
Ботев Пловдив представи екипите си за новия сезон
Моторист загина в тежка катастрофа във Враца
Моторист загина в тежка катастрофа във Враца