НОВИНИ

Зинедин Зидан не желае да работи в Юнайтед, предпочита друг клуб

Зинедин Зидан
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
15:39, 22.11.2021
Чете се за: 01:57 мин.
Спорт
Слушай новината

Зинедин Зидан няма желание да поеме Манчестър Юнайтед, въпреки че ръководството на клуба се надяваше да го привлече след уволнението на Оле Гунар Солскяер.

Французинът е един от основните кандидати за вакантното място, след като напусна поста си като старши треньор на Реал Мадрид за втори път в края на миналия сезон. В момента той е без отбор.

В медиите се появиха информации, че и съпругата на Зидан не желае да се мести в Англия, а езиковата бариера притеснява специалиста.

Зинедин Зидан, който спечели три трофея от Шампионската лига, не се интересува от работата на „Олд Трафорд“. Вместо това, той би предпочел да поеме френския национален отбор или Пари Сен Жермен.

Името на старши треньора на ПСЖ Маурисио Почетино също е спрягано за Манчестър Юнайтед. Има вариант, в който Зидан би приел да замени аржентинеца, ако той се съгласи на офертата, отправена от „червените дяволи“.

Ръководството на ПСЖ има желание Почетино да остане. Самият специалист обаче също не крие намерението си да се върне във Висшата лига.

Според Daily Mail, Маурисио Почетино е разочарован от факта, че трябва да се справя с егото на големите звезди в ПСЖ - Неймар, Килиан Мбапе и Лионел Меси.

Семейството му все още е в Лондон, докато той живее в хотел в Париж.

Временно Майкъл Карик ръководи „червените дяволи“.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Страхотно представяне за България на Световното по киокушин
Страхотно представяне за България на Световното по киокушин
Новият ръководител на Апелативната спецпрокуратура встъпи в длъжност
Новият ръководител на Апелативната спецпрокуратура встъпи в длъжност