НОВИНИ

Златомир Загорчич: Имам доверие в играчите и те вярват в мен, целите са възможно най-високи

златомир загорчич имам доверие играчите вярват мен целите възможно високи
bnt avatar logo
от БНТ
15:57, 10.01.2024
Чете се за: 02:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич даде пресконференция преди старта на зимната подготовка на тима, на която той си пожела през пролетта "белите" да стартират силно и да постигнат по-добри резултати спрямо тези през есенния полусезон.

Бившият български национал, който през октомври миналата година се завърна за третия си престой на стадион "Александър Шаламанов", обяви, че има пълно доверие в своите футболисти и им постави "възможно най-високи" цели.

"Трябва да сe подготвим добре и да стартираме силно, за да постигнем по-добри резултати. Чака ни много работа. Имаме контрола следващия понеделник и след това отиваме в Турция. Искаме да започнем с възможно най-много победи. Имаме хора на проби. В момента тези момчета показаха, че могат. Спечелихме точки, когато никой не очакваше. Ще привлечем нови, но не на всяка цена. Трябва да бъдат по-добри от тези, с които сега разполагаме. Имам доверие в играчите и те вярват в мен. Възходът вероятно идва от това. Целите са възможно най-високи", коментира Загорчич.

"Белите" направиха първата си тренировка днес на клубния стадион "Александър Шаламанов", а първата им контрола ще се проведе след няколко дни - 15 януари - срещу Балкан Ботевград. След това отборът на Славия ще замине на лагер в Турция, където ще премери сили с четири отбора от Русия.

В същото време на днешния брифинг официално бе представен и новият кондиционен треньор на клуба Михайло Шекероски, като стана ясно още, че на проби в тима са халфът Калоян Костадинов, който до момента игра в първенството на Норвегия, както и грузински футболист.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Байерн Мюнхен организира възпоменателна церемония за Франц Бекенбауер на стадион "Алианц Арена"
Байерн Мюнхен организира възпоменателна церемония за Франц Бекенбауер на стадион "Алианц Арена"
Магомед Рамазанов е полуфиналист на рейтинговия турнир в Загреб
Магомед Рамазанов е полуфиналист на рейтинговия турнир в Загреб