НОВИНИ

Звездите на Евровизия 2021: Изпълнителките на Кипър и Гърция също бяха у нас

Милена Кирова
от Милена Кирова
07:00, 24.03.2021
Чете се за: 03:30 мин.
Още
Слушай новината

Продължаваме да ви срещаме със звездите на Евровизия. Изпълнителките на Кипър и Гърция също бяха у нас, за да заснемат своите песни, които максимално наподобяват представянето на живо и ще се използват, ако певците не могат да излязат на сцената в Ротердам. Елена от Кипър за първи път чу песента на Виктория пред нашата камера - каква беше реакцията ѝ - разказва Милена Кирова.

"Здравейте, аз съм Стефания и ще представям Гърция на Евровизия 2021. Песента ми е затова: когато нещо приключва, това е ново начало. Така на практика никога не свършва - затова е песента. И мисля, че това много ясно се вижда и във видеоклипа. Там аз се опитвам да спася света и успявам. Тогава всичко започва отначало. Това всъщност е посланието", споделя Стефания Ливеракакис.

Мисля, че Евровизия тази година се опитва да каже на хората, че могат да се забавляват, но да спазват дистанция, да се уважават един друг, защото това е избор, каза още тя.

"Относно моите очаквания - мисля, че ще бъде една от най-добрите Евровизии някога. Защото, знаете, имаше много конкурси през годините, които бяха много хубави, направо чудесни. Но тази година е малко по-различна и специална заради коронавируса по целия свят, всички са изплашени. Но въпреки това Евровизия ще я има в Ротердам, ще има шоу и това ще бъде едно от специалните издания на Евровизия", допълни Стефания Ливеракакис.

"Здравейте, аз съм Елена Цагрину и представям Кипър с песента: "Дяволът". Тази песен е направена с много любов, енергия и сила. Тя разказва за лошия човек, който прави лоши неща не само на жените, а по принцип на хората. Той не уважава, не дава любов, той е не просто лош, той е като дявола", разкри представителят на Кипър за Евровизия 2021.

"Аз го обичам по лош начин. Аз усещам, че той отнема всичко от мен, отнема цялата любов, която му давам, но накрая понеже е лош, той си го получава обратно", споделя Елена Цагрину.

"Научихме много от ситуацията с коронавируса. Научихме се да бъдем по-търпеливи, да спрем за малко всичко. За мен това беше време да се затворя, да се погрижа за моето семейство, работих от вкъщи и всички тези чувства се изляха в тази песен. И смятам, че това е точното време да я изпея на Евровизия. Аз не съм гледала нито една песен за Евровизия, ще ми покажете ли Виктория сега?"

След като видя българската песен Елена Цагрину сподели: "Уау, тя ме кара да плача. Напълно перфектна е. Обичам я. Толкова емоционална, толкова истинска и е затова какво чувстваме сега. Обожавам я. Успех ѝ пожелавам".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Доболничната помощ: Пулмолози апелират да бъдат признати като медици на първа линия
Доболничната помощ: Пулмолози апелират да бъдат признати като медици на първа линия
Почина легенда на американското кино Джордж Сегал
Почина легенда на американското кино Джордж Сегал