НОВИНИ

БНТ продуцира песен за успеха на футболистите ни от Световното през 1994 г.

Българската национална телевизия ще бъде продуцент на песента "Оле-але", която е посветена на Мондиала през паметната за нашия национален отбор по футбол 1994.

bnt avatar logo
от БНТ
18:50, 26.06.2014
Чете се за: 00:37 мин.
У нас
Българската национална телевизия ще бъде продуцент на песента "Оле-але", която е посветена на Мондиала през паметната за нашия национален отбор по футбол 1994. Новото парче  е композирано от Георги Янев и е в изпълнение на Мария Илиева, Орлин Павлов и Поли Генова, която е и автор на текста. Сигурно няма българин, роден  преди 1994 година, който да не си спомня за грандиозния успех на националния ни отбор по футбол на световното в Съединените щати.
Мария Илиева: "Това невероятно щастие и национална гордост, което всички тези момчета от 94 година ни дадоха и ни подариха, за да ни зарадват душите. Същевременно искаме да вдъхновим новите и младите футболисти, които имат безспорно своите таланти, да бъдат заедно и да повторят този успех."
Поли Генова: "Вдъхновението наистина е огромно и не го казваме, само защото очаквате да го чуете. Имахме огромното желание, това да се получи и го направихме с много сърце и душа."
А всяка вечер от 1 часа след полунощ в специалното студиото на Българската национална телевизия, зрителите ще могат да гледат надпреварата в конкурса Мис национален отбор, съпроводен от много самба и латино ритми.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 3 млн. долара за мотивация на националния отбор на Гана
3 млн. долара за мотивация на националния отбор на Гана
Пловдивските общински съветници гласуваха помощ за пострадалите от Варна
Пловдивските общински съветници гласуваха помощ за пострадалите от Варна