НОВИНИ

Поли Генова разби публиката в Стокхолм. Как да гласуваме за нея?

Поли Генова взриви публиката на Евровизия с изпълнението на песента си "If love was a crime". За да стигне до финала, песента на Поли трябва да е сред десетте, които ще получат най-голяма подкрепа. Вижте по-долу как можете да гласувате за Поли.Ето и изпълнението на Поли Генова.

bnt avatar logo
от БНТ
23:27, 12.05.2016
20082
Чете се за: 00:26 мин.
Още

Как да я подкрепим и кой и как може да гласува за нея може да научите на специалния уебсайт за целта poligenova.eu/glasuvane, както и в официалната фейсбук страница на БНТ за "Евровизия“ - BNT Eurovision Bulgaria.


Вотът на зрителите дава 50% от крайния резултат, а останалите идват гласовете на професионално жури, съставено от по петима души от всяка страна участник в конкурса. Националните журита гласуваха вчера, днес е ред на зрителите пред екраните.

Важно е да се помни, че от България можем да гласуваме за другите изпълнения, но не и за нашето собствено. За сметка на това обаче, българските зрители във Великобритания, Италия, Германия, Латвия, Полша, Швейцария, Израел, Сърбия, Беларус, Ирландия, Македония, Литва, Австралия, Словения, Дания, Украйна, Норвегия, Грузия, Албания и Белгия ще могат да подкрепят нашата песен.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Поли Генова - на финала на Евровизия!
Поли Генова - на финала на Евровизия!
Френското правителство оцеля след вот на недоверие
Френското правителство оцеля след вот на недоверие