НОВИНИ

АРТ щрихи с Галя Крайчовска

23 стъпки от Камино, кой ще разгадава Агата Кристи, "Пътуване във времето"......

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
15:25, 23.07.2016
Чете се за: 00:47 мин.
Още

Археолози разкриха части от най-голямата базилика на Балканите, До седмица се очаква да открият и олтара. Предполага се, че античният строеж на нос Червенка в Черноморец е от времето на Юстиниан Велики.

23 стъпки от Камино и миговете, уловени от Бояна Иванчева. Мечтател, пътешественик, свободен дух. Определя срещите с нови хора и приятелствата като най-голямото земно щастие. За съжаление напуска земната сцена преди година. Приятелите й откриват бележка – Да направя фотоизложба, по възможност в Ню Йорк. И ето я първата стъпка – изложба в галерия „Фотосинтезис”- със снимките на Бояна и пощенски картички. Събраните средства ще дарят за оборудване на кабинета по география в училището на Бояна- 18-то.

Алисия Викандер и Ема Стоун влизат в образа на Агата Кристи. Носителката на „Оскар" за ролята и в „Момичето от Дания" ще пресъздаде писателката в ранните й години. А звездата от „Бърдмен" влиза в мистичната история, за 11-те дни, в които майсторката на криминалето изчезва. Няма връщане назад. Един позабавен, но не забравен проект вече има дата за премиерата си - 7 октомври.

„Миналото, настоящето, бъдещето. Изживейте разгръщането на времето.“ Когато тези думи прозвучат от устата на Брад Пит, картината е режисирана от Терънс Малик, с музиката на Енио Мориконе, земното притегляне няма значение.Режисьорът на „Тънка червена линия” и „Дървото на живота” приема сериозно предизвикателството на документалния разказ. Проектът мечта "Пътуване в миналото" започва от големия взрив, през динозаврите, до днешния ден, с добавки от невидимото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
МВнР: Няма загинали или пострадали българи при стрелбата в Мюнхен
МВнР: Няма загинали или пострадали българи при стрелбата в Мюнхен
Плачът помага при отслабване
Плачът помага при отслабване