НОВИНИ

Научно парти за големи от "Музейко"

В седмицата на любовта детският научен център "Музейко" се превърна в нестандартно парти място за големи. Как науката се преплита с любовта и забавлението, колко е важен контакта очи в очи и как се привлича партньор на дансинга чрез 3,14 начина, вижте.

Диана Миткова
от Диана Миткова
09:53, 19.02.2017
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Да си голям значи да правиш много неща едновременно, а в забързаното сиво ежедневие често се случва да губим малка част от въображението си. От "Музейко" са се заели да върнат суперсилите на големите. Как? Като превръщат законите на привличането и гравитацията в игра.

Ивайло Славов - част от образователния екип на Музейко: "Идеята тръгна от това, че Музейко е място, което децата учат основно чрез игра и чрез правене на някакви неща, но всъщност играта е много важна и за възрастните. Възрастните също играят своите игри, които с напредването на възрастта става много опасни, много софистицирани, но въпреки това всеки възрастен има нужда от точно този тип детска игра".

А докато някои се състезаваха чрез електрични заряди, други предаваха емоциите си без думи в творческия експеримент "Погледни ме в очите".

Астономически наблюдения на Марс и Венера, любовни куизове, както и предсказания за любовния живот с помощта на боб забавляваха порасналите гости на детския център.

Работилница за социални танци пък демонстрира 3,14 начина да се привлече партньор на дансинга.

Следващото подобно парти за големи ще очакваме в началото на лятото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Никой не е в безопасност пред чара на Трюдо
Никой не е в безопасност пред чара на Трюдо
Документален филм за расовата дискриминация
Документален филм за расовата дискриминация