НОВИНИ

Музикалната 2017 година

2017-та година ще ни предложи изобилие от музикални и шоу събития. Българската публика ще се срещне с много звезди от световната и балканската музикална сцена, а почитателите на цирковото изкуство ще имат възможност да видят един от най-популярните спектакли на Сирк дю Солей.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
09:00, 19.02.2017
Чете се за: 01:00 мин.
Още

Очарователната австралийка Натали Имбрулия пристига за първи път в България. На 30 април в София тя ще зарадва почитателите си с най-големите си хитове. След няколкогодишна музикална пауза нашумялата през 90-те години певица се завърна през 2015 г. с нов албум, който представя много интересна колекция от кавър версии на вдъхновявали я мъже-вокалисти.

Тази година тя обяви и голямо европейско акустично турне. Акцентът ще е върху по-интимното, клубно звучене и за целта са избрани по-малки зали, които позволяват пряк контакт с публиката.

Те са може би най-популярната група в бивша Югославия, известни още и като „Ролинг Стоунс на Балканите". Те са Биело Дугме! Идват в България на 7 април заедно със своя основател и основен двигател Горан Брегович!

Varekai според критиците е един от най-зрелищните спектакли на Cirque du Soleil. Той пресъздава мита за Икар, с пищни костюми, оригинална музика на живо, главозамайващ декор и атрактивна хореография. Резултатът е неповторимо съчетание от акробатични умения, сила и бързина, комбинирани с елегантно и ефирно изпълнение, което ще очарова всички зрители.

Легендарната Джана Нанини също ще гостува у нас за първи път. Италианскта звезда, за която целият свят научи, когато с Едоардо Бенато изпълниха химна на Мондиала по футбол през 1990 г. "Un'estate italiana" ("Едно италианско лято") ще се срещне с българската публика на 26 април в зала 1 на НДК, като ще представи на тричасов концерт най-големите хитове от всичките си 26 албума.

Evanescence и Guano Apes са първите големи имена, обявени за първото издание на фестивала HILLS OF ROCK, който ще се проведе на 30.06 и 01.07. Фестивалът ще е част от инициативата Пловдив Европейска столица на културата. Наред със световни звезди, ще видим и актуални имена от съседните балкански държави, както и най-добрите български групи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
До какво води изсичането на горите?
До какво води изсичането на горите?
Облачно и дъждовно ще е днес
Облачно и дъждовно ще е днес