НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Музикален старт на седмицата

Ще се пренесем в малко по-различно пространство и емоции. Дойде време за Синатра-Вегас - 2.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:30, 12.11.2018
Чете се за: 00:50 мин.
Още

Тази вечер Васил Петров отново ще превърне НДК в елитен джаз клуб. Завладяващият дух на 60-те излиза от бутилката, с авторски аранжименти на вечните хитове на Франк Синатра. Специални гости са певецът и актьор Брус Джонсън, Орлин Павлов и Михаела Филева. Освен музикалните си таланти ще се представят и като танцьори, комедианти и актьори.

Понеделник явно ни тръгва със силен музикален старт. В зала „България” гостуват „Манхатън Трансфер”, с песни от 40-годишната си история и най-новия албум “The Junction”.

Един от съавторите на албума - се вдъхновява от класиката от 1975 „Tuxedo Junction“ на Глен Милър. Той е новият член на групата, басистът Тръст, който се присъединява официално след смъртта на Тим Хаузър в края на 2014 г. И в новите композиции не се разделят със своята невероятна хармония и гъвкавост, включваща поп, джаз, симфонична и акапелна музика, R & B, рокендрол и суинг. Вечерта ще подгрее българската група „СПектрум”.

Най-новият спектакъл на Ива Свещарова - „Съвършено розово” ви очаква в сряда в ДНК - пространство за съвременен танц и пърформанс. Представлението отправя поглед към темата за женското тяло като обект на желания и субект, който упражнява въздействие.

45 години не стигат. За песните и усмивката на Марги Хранова.

Любимата певица излиза с мегаконцерт утре, в НДК. Спектакълът „Марги Хранова - 45 години на сцената” събира най-обичаните хитове от репертоара ѝ и дуети с нови приятели. „Устрем”, „Песента е обич”, „Копнеж”,” Далечна песен”, „Оставаме”. Сигурно вече си припявате.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Ранното коледно озвучаване в магазините е стресиращо
​Ранното коледно озвучаване в магазините е стресиращо
Цветан Цветанов: България няма да се присъединява към пакта за миграция на ООН
Цветан Цветанов: България няма да се присъединява към пакта за миграция на ООН