НОВИНИ

Актьорът-легенда Васил Михайлов специално пред Георги Любенов (1 и 2 част)

По случай своята 80-та годишнина любимецът на поколения българи Васил Михайлов даде единственото си телевизионно интервю пред камерата на БНТ. Предаването "Денят започва с Георги Любенов" ще го излъчи в двете си поредни издания – в събота (7 април) и неделя (8 април).

Георги Любенов
от Георги Любенов
11:03, 08.04.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:31 мин.
Още

В интервюто Васил Михайлов разказва за върховете в кариерата си и за обичта, която среща всеки ден. Актьорът споделя пред Георги Любенов, че се чувства като „генерал на сцената“, признава, че „сам си е закон“ и отговаря на въпроса защо отказва роли, награди и приятелства. Пред зрителите на БНТ той разкрива коя е най-голямата му радост днес и признава защо не иска да опише спомените си в книга.

Актьорът-легенда Васил Михайлов отбелязва своя юбилей с роли в пет спектакъла. Театър "Българска армия", със сцената на който артистът е свързан през последния половин век, му посвещава представленията на "Железният светилник" и "Завещанието на целомъдрения женкар". Златният фонд на обществената телевизия пази някои от незабравимите му театрални превъплъщения, а екранът на БНТ превърна ролята му в телевизионния сериал "Капитан Петко войвода" в най-популярния му образ.


Гледайте „Денят започва с Георги Любенов" всяка събота и неделя от 8:30 часа по БНТ 1!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Премиерът Бойко Борисов честити Възкресение
Премиерът Бойко Борисов честити Възкресение
Как бивш мюсюлманин стана отец Емануил от Добрич
Как бивш мюсюлманин стана отец Емануил от Добрич