НОВИНИ

Ангел Джамбазки: Решението да се явим поотделно на изборите е погрешно

“Безобразно поведение, което е много натрапчиво. Изричат се откровено лъжи, неща, които са дълбоко неверни”, така Ангел Джамбазки определи поведението на Веселин Марешки, който миналата седмица критикува "Обединени патриоти" при гостуването си в "Още от деня". Евродепутатът днес гостува в студиото на предаването и коментира предстоящите евроизбори и решението на трите партии от "Обединени патриоти" - ВМРО, НФСБ и "Атака" да се явят отделно на изборите през май.

bnt avatar logo
от БНТ
19:03, 12.04.2019
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

Джамбазки заяви, че в тяхната евролиста ще участват и хора, несвързани с политиката. На 19 април ще бъде обявена листата на ВМРО.

Според него проблемите в коалицията “Обединени патриоти”, довели до явяване отделно на европейските избори на трите партии от коалицията, са извън ВМРО. Позицията на партията на Джамбазки е, че явяването отделно е погрешно. Но въпреки това е уверен, че ВМРО ще има представителство в следващия Европейски парламент, а останалите формации - вероятно не.

“Грозен откровен лобизъм” - така Джамбазки определи пакета “Мобилност” и обяви, че българските евродепутати, освен тримата, които не участваха на първото гласуване, са направили невъзможното, за да не се приеме той.

Целия разговор гледайте във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Българският ансамбъл поведе в многобоя на Световната купа
Българският ансамбъл поведе в многобоя на Световната купа
Папа Франциск целуна краката на лидерите на Южен Судан и ги помоли за мир
Папа Франциск целуна краката на лидерите на Южен Судан и ги помоли за мир