НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Големият московски цирк завършва БГ турнето си

Големият Московски цирк завършва турнето си в Арена Армеец. Утре акробатът, паднал от 18 метра ще покаже своя коронен рисков номер.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
10:40, 25.03.2019
Чете се за: 00:56 мин.
Още

29 годишният Олег Александров е потомствен дресьор и акробат. Преди две години ~по време на репетиция пада от 18 метра.„Майка ми е въздушен акробат. ~ разказва Олег - Когато е била бременна, тя не е спирала и на практика до петия месец да лети с мен във въздуха. А на манежа стъпих за първи път на четири години. Заедно с баща ми направихме музикален номер". "OFU - ПРИЗЕМЯВАНЕТО " излиза за първи път ~пред българска публика за първи път с историята за извънземно, случайно попаднало на планетата Земя. Неочаквани сюжетни обрати, опасни приключения, каскади с коне и кучета, агенти в черно, впечатляващи видео и лазерни ефекти, пищни костюми, авторска музика и много други изненади!
Кино и музика се събират в първия самостоятелен концерт на Хилда Казасян в зала 1 на НДК. Филмовата музика, с която отдавна са в специални отношения, е в центъра на концерта на 27 март. Специални гости са Теодосий Спасов и Васил Петров. Програмата включва най-популярната българска филмова музика с нови, направени за този концерт аранжименти от музикантите Христо Йоцов и Живко Петров. Хилда Казасян съобщи, че е открила много филмова музика, написана от баща ѝ. Намерена е след месеци ровене в архивите на БНР и БНТ.
Бонд, но не Джеймс, а четири виртуозни дами излизат в НДК на 26 март и в Пловдив~ 0 на 27-ми. Най-успешният струнен квартет, световният феномен BOND празнува 20 годишния си юбилей с турне, което за наше щастие има две български спирки. Имат издадени 56 платинени и 15 златни диска в целия свят.~ ще представят един спиращ дъха кросоувър спектакъл, подготвен специално за ключовата годишнина, в който е събрано всичко най-добро от двете десетилетия.



Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лекар от Казанлък започна гладна стачка заради кризата в здравеопазването
Лекар от Казанлък започна гладна стачка заради кризата в здравеопазването
Нова Зеландия започва независимо разследване на атентата в Крайстчърч
Нова Зеландия започва независимо разследване на атентата в Крайстчърч