НОВИНИ

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Живописни срещи

Време е за срещи - с другите, с нас, с непознати пространства. „Място за срещи” е новата изложба на Андрей Даниел. В галерия „Нюанс” художникът събира реални и въображаеми места. Както казва той самият - „Места, в които опредметените фантазии са реалности, открити и напипани от наши предтечи и съществуващи за нас, като истинските дървета, треви и планини”. Живописната среща е до 1 декември.

Галя Крайчовска
от Галя Крайчовска
11:00, 27.11.2018
Чете се за: 00:27 мин.
Още

Българското студио за дизайн на шрифтове със световно влияние - Fontfabric, откри юбилейна изложба в Галерия 2.0. Някои от най-емблематичните типографски проекти за десетгодишната им история са представени под формата на арт инсталации и постери Или пътя на кирилицата към световната шрифт сцена.

Графичен дизайн, илюстрация, мода бижута от страната на изгряващото слънце.

До петък може да се потопите в японското изкуство, в регионалния исторически музей - София. Желанието е да покажат посоките и процесите в арт сцената на страната, като експозицията е изключително пъстра и наситена с идеи. Основният фокус пада върху връзката между обществото и околната среда, както и хуманността без значение на националност и географска ширина.

Випуск 93 от Художествената гимназия в София се събира в любимото училище. С изложбата, провокирана от темата "Съвременното изкуство - Различни гледни точки“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Апаратът „Инсайт“ изпрати първи снимки от Марс
Апаратът „Инсайт“ изпрати първи снимки от Марс
Магазин продава плашещата реалност, която предстои след Брекзит
Магазин "продава" плашещата реалност, която предстои след Брекзит