НОВИНИ

Бебе отново е в България

Испанската певица и актриса Бебе отново е в България. Преди два дни тя изнесе незабравим концерт в София, а на 12-ти и 16-ти юни ще зарадва почитателите си в Пловдив и Варна. Освен концертите, пред подбрана публика се показва и премиерният за България филм "10 години с Бебе" на режисьора Ернан Зин.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
11:52, 11.06.2016
Чете се за: 00:52 мин.
Още

Мария Ниевес Ребойедо Вила или просто Бебе - чувствена, огнена и неподправена.

Режисьорът Ернан Зин, който е неин спътник в живота, допуска зрителите до част от вътрешния ѝ и професионален свят. Именно на музикалната кариера и личността на звездата е посветена документалната му лента "10 години с Бебе".

Бебе: "Това съм аз, аз с доброто и с лошото, не съм съвършена, аз съм си аз и това е което има във филма, има си от всичко!"

Филмът проследява най-ярките моменти на успехи, провалите и събитията, предизвикали публични полемики, свързани с името на певицата. Той е сниман в продължение на 2 години в различни страни, сред които и България, където Бебе гостува успешно през 2014 г. Включени са непознати кадри от дебюта на певицата, от турнетата и от личния ѝ живот.

Галя Тодорова, личен приятел на певицата: "Във филма успяваме да надзърнем в света на Бебе в някои моменти как се подготвя за концертите, как се концентрира, как се разделя с детето си преди да тръгне на турне, как измерва всяко турне в брой на дни, в които ще бъде далеч от детето си".
;

По време на своето турне Бебе представя песни от своя четвърти албум „Cambio de piel". Метафоричното му заглавие и мелодичното ново съдържание я представят в една по-зряла, но все така енергична и ексцентрична светлина.

Бебе: "Този албум е отражение на новия етап в моя живот, една крачка на зрялост. Това бяха необходими стъпки, които трябваше да направя и различни състояния, в които бях - и майчинството, което ме промени. Да имаш дете те кара да преосмислиш нещата и да бъдеш малко по-умерен".
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Великотърновски общини кандидатстват за помощ след дъждовете
Великотърновски общини кандидатстват за помощ след дъждовете
Ден на репродуктивното здраве в Стара Загора
Ден на репродуктивното здраве в Стара Загора