НОВИНИ

Българка се превърна в модна сензация в Дубай

Българка се превърна в истинска сензация по време на седмицата на модата в Дубай тази година. 29-годишната Нина Попова от Велико Търново е родена със заболяване на костите и е висока едва 140 сантиметра. През май обаче е впечатлила организаторите на ревюто на тоалети за малки жени - тя била едно от седемте момичета от целият свят, поканени да участват в бляскавото събитие.

bnt avatar logo
от БНТ
08:48, 09.09.2017
Чете се за: 01:01 мин.
Още

Нина Попова разказва, че вярва в чудеса, защото е категорична, че мечтите се превръщат в реалност само когато силно вярваме в тях.

Завършила е финанси и от година работи в териториалната дирекция на НАП във Велико Търново.

Нина Попова: Това е мечтаната работа за мен, въпреки че не съм вярвала, че ще имам тази възможност. Работата всички мислят, че е трудна и сложна, така е, но на мен много ми харесва!

От дете Нина имала още една голяма мечта - да бъде модел. Родена е със заболяване на костите и заради това е висока 140 сантиметра. Въпреки това обаче отдавна е превърнала това свое желание в реалност. Зад гърба си има участие в няколко модни ревюта, фотосесии и дори участие във филм на Люк Бесон.

Нина Попова: Красотата може да бъде във всички размери и модата е за всички, няма нужда да бъде ограничавана в конкретни размери.

И освен на себе си Нина вече го е доказала и пред света. През май тази година малкото момиче от Велико Търново предизвиква истински фурор по време на седмицата на модата в Дубай.

Нина Попова: Случайно попаднах на една обява и реших да кандидатствам. Два дена преди пътуването ми до Дубай, организаторите ми изпратиха билет и резервация и ми казаха, че съм одобрена и ако искам мога да заповядам и да участвам в седмицата на модата - Дубай.

Нина дефилирала с булчинска рокля, а след ревюто получила покана да участва в седмицата на модата в Париж през октомври.

Нина Попова: Много съм щастлива, че имах възможността да участвам. И много се радвам, че хората стават все по-отворени и приемат различните хора позитивно!

Нина вярва, че в живота няма случайни неща и всяка трудност може да се превърне в трамплин към успеха, но само ако вярваме в мечтите си дори и да ни се струват нереални и неизпълними.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Водата в четири варненски села е негодна за пиене
Водата в четири варненски села е негодна за пиене
Предимствата да отидем на море през септември
Предимствата да отидем на море през септември