НОВИНИ

БНТ ще излъчи мача между Лудогорец и Копенхаген утре вечер от 20:00 ч.

Близо 11 хиляди зрители вече са си купили билет за утрешния сблъсък между Лудогорец и Копенхаген. Шампионът на България посреща първенеца на Дания в първи мач от шестнайсетинафиналната фаза на Лига Европа. Можете да гледате двубоя утре в 20:00 ч. по БНТ 1 и БНТ HD.

bnt avatar logo
от Стефан Георгиев
20:36, 15.02.2017
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

От разградския клуб призоваха всички привърженици, които искат да гледат двубоя на живо, да се възползват от предварителната продажба на билети и да не влизат на стадиона в последния момент, за да се избегнат струпвания по пропусквателните пунктове.

Вратите на националния стадион утре ще отворят в 18:00 ч., а касите на улица "Гурко" и улица "Граф Игнатиев" ще работят до началото на срещата. Полицията в София е осигурила и сборен пункт за феновете на Копенхаген в деня на мача, с което се цели гарантирането на сигурността, както на българските, така и на датските привърженици.

Ако не сте на стадиона, а у дома, Българската национална телевизия ще се постарае да ви покаже всичко най-интригуващо преди, по време на и след мача. Две подвижни телевизионни станции и общо 17 камери ще се включат в отразяването на срещата. Студийната ни програма, в която ще видите ексклузивни интервюта с треньорите и футболисти от двата клуба, ще започне 45 минути преди първия съдийски сигнал - в 19:15 ч.

В четвъртък вечер - вечерта на "Лига Европа" - изборът за всички футболни фенове е БНТ!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пореден сблъсък между ГЕРБ и БСП заради споразумението СЕТА
Пореден сблъсък между ГЕРБ и БСП заради споразумението СЕТА
„Послепис“ за една трудна за осмисляне епоха
„Послепис“ за една трудна за осмисляне епоха