НОВИНИ

Борисов: Прави се опит за установяване на пълзяща диктатура

Опонентите на ГЕРБ правят опит да наложат пълзяща диктатура, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като подписа споразумение за подкрепа за предстоящите евроизбори с партия "Никола Петков".

bnt avatar logo
от БНТ
11:54, 16.04.2019
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

След писмото на лидера на Европейската народна партия Жозеф Дол имаме подкрепата вече на три формации, а предстоят разговори с "Гергьовден", Съюза на репресираните от комунизма и Български демократичен форум, обяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

С подписаното споразумение от "Никола Петков" се ангажират да мобилизират всички свои структури за постигането на категорична победа.

Венцислав Върбанов - лидер на Политическа партия "Никола Петков": Нашето сътрудничество датира още от първите европейски избори през 2007 г. и смятаме, че това е най-балансираната листа с хора, които защитават нашите интереси в европейския парламент.

С тази партия се разбрахме много лесно, тъй като и моят дядо е бил николапетковист, поясни Бойко Борисов.

Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ: Така че да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти. Макар че зле прикриват целите си, много са видни техните брутални действия станаха публично известни.

В ГЕРБ смятат за следващите местни избори да си сътрудничат с по-малки партии, но с влияние по места. От управляващата партия са готови да направят и общи листи за общински съвети с подобни партньори.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Голяма част от ценните реликви в Нотр Дам са спасени
Голяма част от ценните реликви в "Нотр Дам" са спасени
Цвета Караянчева: Те бяха титаните, ние сме смирени наследници
Цвета Караянчева: Те бяха титаните, ние сме смирени наследници