САЩ 2020 САЩ 2020 Следи тук
назад

Бойко Борисов: Моят призив към политиците е да си мерят повече думите

Премиерът Бойко Борисов призова за повече сдържаност в политическите изказвания. Коментарът си той направи по повод скандала с министъра на културата Боил Банов и изнесените от Елена Йончева записи. По думите му, такава конфронтация пречи и самият той не иска да се включва в нея.

от Десислава Петкова
10:45, 03.02.2019
Чете се за: 00:31 мин.
У нас
Бойко Борисов - министър-председател: "Моят призив по принцип към политиците е да си мерят всичките повече думите. Ако тая конфронтация не се спре, ще пречи на всеки един, който победи на изборите след това. Така, че аз не се вкарвам изобщо в тази тема. Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ги ползват - училища, детски градини, инфраструктура, култура - всичко останало. Оставям на другите, който иска да се заяжда, да прави компромати, ние всички избори сме ги минали в такава ситуация. Плащат на 50 души, излизат, викат, но нека да покажат те какво са направили през годините."

Министър-председателят Бойко Борисов откри днес в Стара Загора предсрочно цялостно реконструирания надлез над жп линията в града. Изпълнението на обекта свързва центъра с индустриалната зона и улеснява достъпа на автомобили към Стара Загора и от нея в посока магистрала "Тракия" и се повишава комфорта при движение.

;
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Изтича ултиматумът към Мадуро за свикване на предсрочни избори
Изтича ултиматумът към Мадуро за свикване на предсрочни избори
Археолози откриха 50 мумии в Египет
Археолози откриха 50 мумии в Египет