НОВИНИ

Британската преса: България може да спечели "Евровизия"

Британският интернет гигант в сферата на развлекателната индустрия "Metro" публикува статия, в която авторът Бени Ройстън твърди, че страната ни има реална възможност да победи на "Евровизия 2016".

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
22:09, 13.05.2016
16100
Чете се за: 00:29 мин.
Още
Британската преса: България може да спечели Евровизия

Според него коефициентът за победа на България, който е към момента е 66/1, е достатъчно атрактивен, за да може залагащите да потърсят евентуална изненада, която да им донесе значителни печалби. В материала си той припомня, че Поли Генова не е участва на Евровизия за първи път и отбелязва, че снощното й класиране за финала е прието с широко одобрение сред зрителите и феновете на конкурса.


Вижте тук как може да подкрепим Поли Генова и да гласуваме за нея.


Официалното видео към песента вече наближава три милиона гледания в Youtube, а песента вече се разпространява в европейските клубове."If love was a crime" влезе в чартовете в Литва, Норвегия, Швеция, а също така малко изненадващо се радва на значителен успех и в Гватемала.

В заключение изданието анализира и стартовата позиция във финалната вечер, като отбелязва, че Поли излиза след по-бавна песен, което ще и позволи да изпъкне.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Джулия Робъртс изкачи протестно стъпалата в Кан боса
Джулия Робъртс изкачи протестно стъпалата в Кан боса
Пиян шофьор без книжка предизвика верижна катастрофа във Велико Търново (ВИДЕО)
Пиян шофьор без книжка предизвика верижна катастрофа във Велико Търново (ВИДЕО)