НОВИНИ

Депутатът от ГЕРБ Димитър Гамишев подаде оставка

Народният представител от ГЕРБ Димитър Гамишев е подал заявление за напускане на парламента. Причината е, че прокуратурата е започнала проверка в негови фирми за неплатени данъци. Случаят стана повод за размяна на деклрации между ГЕРБ и БСП.

bnt avatar logo
от БНТ
11:30, 28.03.2018
Чете се за: 00:32 мин.
У нас
Спас Гърневски - ГЕРБ: За пореден път политическа партия ГЕРБ дава пред вас и българските граждани ясно и точно послание как трябва да функционира една истинска демократична и отговорна за нивата си партия. За пореден път и при най-малкото съмнение в народни представители хората сами депозират своите оставки, не чакат да приключи следствие, а веднага сами напускат организацията да не петнят нейното име. Кога вие ще бъдете на нивото на ГЕРБ, кога ще стигнете това ниво, което ГЕРБ показа в тази зала.
Николай Бошкилов, БСП: Народният представител Димитър Гамишев от ПГ ГЕРБ олицетворява лицемерната политика на ГЕРБ. Ако си член на ГЕРБ може да не плащаш данъци, да извършваш контрабанда, да пренасяш суджуци и да овладяваш областни центрове. Това порочно разбиране на правна политика от страна на ГЕРБ е основна причина България да бъде сочена като най-корумпирана страна-членка на ЕС и да не бъде приемана в Шенген и Еврозоната.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съболезнователна книга в руското посолство у нас в памет на жертвите в Кемерово
Съболезнователна книга в руското посолство у нас в памет на жертвите в Кемерово
ЕК представя план за създаване на военен Шенген
ЕК представя план за създаване на "военен Шенген"