НОВИНИ

Георги Марков посъветва премиера да си почива

Днес в кулоарите на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Георги Марков се обърна като приятел към премиера Бойко Борисов и го посъветва да си почива. А всекидневното търсене на кворум в НС определи като парламентарна агония.

Милена Кирова
от Милена Кирова
12:18, 01.03.2019
Чете се за: 00:53 мин.
У нас
Георги Марков, ГЕРБ: В момента, това, което става - да се поставя кворума в парламента и да се извиват ръцете на практика на Борисов, защото всичките тук сме на негов гръб. За това, че трябва да наказваме тоя и ония - да ставаме другарски съд. Аз, лично като гражданин, приятел негов в личен план - бих му казал - я си почивай. Остави ги БСП-то да внасят машини и да правят избори с машини като аборигените. Ходи в Банкя и си гледай кефа, ходи на риба. Ела в Будапеща да си караме и да си живеем хубаво. Няма да живеем 100 години.
Тома Биков, ГЕРБ: Моето впечатление е, че той по-скоро го казва като приятелски съвет, към свой приятел, който има много сериозни ангажименти и отговорности. Не мисля, че има агония. Работата върви. Виждам, че е малко по-тихо. Не мисля, че има извиване на ръце. Това е част от демокрацията. Ние трябва да скъсаме с илюзиите, че демокрацията е една перфектна система. Тя е система, в която има изключително много дефекти, но за съжаление още не сме измислили по-добра.
Юлиан Ангелов, Обединени патриоти: Предполагам, че господин Марков е имал предвид друга политическа сила за извиване на ръце, която се намира по-надолу в този коридор, а не ОП. Така, че не сме тези, които сме извивали ръце - напротив. Ние си казваме винаги мнението и никога не сме карали другите да се съобразяват с нас
Джейхан Ибрямов, ДПС: Ние сме в зала, не извиваме ръцете никой. Ние се регистрираме, след като направят кворум управляващите. Криза има. Държавността е в криза. Твърдим го отдавна, слава Богу и че Георги Марков го е разбрал.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Медицински сестри в Пловдив също излязоха на протест
Медицински сестри в Пловдив също излязоха на протест
Медицински сестри от цялата страна излязоха на национален протест
Медицински сестри от цялата страна излязоха на национален протест