НОВИНИ

Драгомир Стойнев: Беше предложен бюджет, в който липсват конкретни реформи

В студиото на „Панорама“ председателят на парламентарната група на БСП Драгомир Стойнев отбеляза, че БСП е искала да поправи предложения от управляващите бюджет в качеството си на опозиция, която предлага реална алтернатива на управлението. Той определи бюджета за 2018 година ката фалшив и с цел да купи време на управляващата коалиция.Той отбеляза, че БСП и ГЕРБ се различават идейно много, но има доказателства, че могат да застанат под обща позиция - като декларацията за българското председателство на Съвета на ЕС, например.

bnt avatar logo
от БНТ
21:49, 01.12.2017
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Драгомир Стойнев заяви, че на БСП се пада задачата да „брани демокрацията“, заради което се обявява против решения на Министерския съвет за финансиране, взети „на тъмно“.

Драгомир Стойнев, председател на ПГ на БСП: Всяка година се вкарва бюджет с подценен БВП, има актуализация и изведнъж идват големите приходи и излишъци, които не са реални. Трябва да се съсредоточим върху потенциала за икономически растеж.

Той отбеляза, че няма развита страна с плоско данъчно облагане. Макар че именно БСП го е въвело, той отбеляза, че политиката е процес и развитие.

Стойнев подчерта, че мораториумът върху новите лекарства е неправилен ход, който ще направи така, че от съвременните лекарства ще се възползват само богатите.

Драгомир Стойнев, председател на ПГ на БСП: Не може с финансови рестрикции да се ограничава правото на живот на хората.

Стойнев подчерта, че между ГЕРБ и БСП има множество разлики в сферата на образованието, здравеопазването, данъчното облагане.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Любчо Георгиевски: Не мога да обясня защо ВМРО-ДПМНЕ е антибългарска
Любчо Георгиевски: Не мога да обясня защо ВМРО-ДПМНЕ е антибългарска
Началникът на Военния комитет на НАТО ген.Петър Павел е на посещение в България
Началникът на Военния комитет на НАТО ген.Петър Павел е на посещение в България