НОВИНИ

Драконовски мерки за сигурност на концерта "Сцена под звездите"

Извънредни мерки за сигурност в новогодишната нощ. В почти цялата страна са забранени пиратките. Служителите на реда ще следят за сигурността по площадите и трезвеността на гражданите. Концертът в София - традиционно организира БНТ, с помощта на Столичната община.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
18:55, 29.12.2016
Чете се за: 00:47 мин.
У нас

Това е основното мероприятие, на което СДВР обръща внимание, защото на място всяка година БНТ събира над 15 000 човека. Тази година се очаква те да са около 20-хиляди. За сигурността на хората ще бъдат ангажирани и много цивилни служители на полицията, които при определена ситуация ще се разкриват и легитимират, така че внимавайте! Според ст. комисар Младен Маринов, директор на СДВР - столичани трябва да имат търпение и да отидат значително по-рано на площада.

;

За 18-та поредна година Българската национална телевизия и Столичната община организират заедно Новогодишна нощ в центъра на София. Концертът „Сцена под звездите", започва в 22.00 ч. на 31 декември и ще продължи до 1.00 ч. на 1 януари 2017 г. Освен столичани на него ще станат свидетели и зрителите на БНТ 1 и БНТ Свят. На сцената домакини са певицата Йоанна Драгнева и любимото лице от екрана - Георги Любенов. В програмата ще видите - Поли Генова и „Studio 121" с хореограф Милен Данков, Владимир Ампов Графа, който написа и композира българската песен за Детската Евровизия. Двамата пък вдъхваха кураж на Лидия - в Малта. Освен тях Ви очакват инди-рок музикантите от Jeremy, група Тангра, както и Берковската духова музика, ансамбъл „Български ритми" и други. Традиционно над 1 милион зрители проследяват музикалното събитие пред телевизионния екран. Как празнуват в страната - очаквайте преки връзки от цяла България утре сутрин само в "Денят започва" след 7!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Колко струват кувертите за Нова година за различните стилове музика?
Колко струват кувертите за Нова година за различните стилове музика?
Пристанищата във Варна и Бургас бяха затворени заради силен вятър
Пристанищата във Варна и Бургас бяха затворени заради силен вятър