НОВИНИ

​Извънредни мерки за сигурност в новогодишната нощ

Извънредни мерки за сигурност в новогодишната нощ. В почти цялата страна са забранени пиратките. Служителите на реда ще следят за сигурността по площадите и трезвеността на гражданите. Концертът в София на площад "Батенберг" традиционно e организиран от БНТ, с помощта на Столичната община.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
18:12, 29.12.2016
Чете се за: 00:46 мин.
У нас

За сигурността на хората на площад "Княз Александър Батенберг" ще бъдат ангажирани множество цивилни полицейски служители. Това е основното мероприятие, на което СДВР обръща внимание, защото на място всяка година БНТ събира над 15 000 човека. Тази година се очаква те да са около 20 хиляди.

За сигурността на хората ще бъдат ангажирани и много цивилни служители на полицията, които при определена ситуация ще се разкриват и легитимират - така че внимавайте! Според ст. комисар Младен Маринов, директор на СДВР - столичани трябва да имат търпение и да отидат значително по-рано на площада.

За 18-та поредна година Българската национална телевизия и Столичната община организират заедно Новогодишна нощ в центъра на София. Концертът „Сцена под звездите“, започва в 22.00 ч. на 31 декември и ще продължи до 1.00 ч. на 1 януари 2017 г. Освен столичани на него ще станат свидетели и зрителите на БНТ 1 и БНТ Свят.

На сцената домакини са певицата Йоанна Драгнева и любимото лице от екрана - Георги Любенов. В програмата ще видите - Поли Генова и „Studio 121“ с хореограф Милен Данков, Владимир Ампов - Графа, който написа и композира българската песен за Детската Евровизия. Двамата пък вдъхваха кураж на Лидия - в Малта.

Освен тях, ви очакват инди-рок музикантите от Jeremy, група Тангра, както и Берковската духова музика, ансамбъл „Български ритми“ и други. Традиционно над 1 милион зрители проследяват музикалното събитие пред телевизионния екран.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Режимът на Башар Асад и бунтовниците в Сирия започват мирни преговори
Режимът на Башар Асад и бунтовниците в Сирия започват мирни преговори
Зимната обстановка в страната
Зимната обстановка в страната