Издирват тотомилионера от Смядово

Тотомилионерът от Смядово още не е потърсил печалбата си. Той спечели над 4 милиона лева от играта Тото 2 Зодиак. Догадките кой е късметлията в градчето продължават. Това е първия джакпот в играта от създаването й през 2014 г. Досега никой не е уцелвал печелившата комбинация от 5+1.

от Здравка Русева
19:46, 08.12.2015
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Втори ден по местната радиостанция в Смядово се събщава за спечеления джакпот в играта Тото 2-Зодиак

Тодор Андонов, радио водещ: "Както вече сте разбрали, уважаеми радиослушатели, Смядово си има тото милионер. Над 4 милиона ще влязат в нашата община от Спортния тотализатор."

Късметлията е отбелязал цифри само в първата колонка на абонаментния фиш само за 1 лев и 10 ст.

Веселина Желязкова, управител на тото пункт: "И си е сложил тука една точица. Това означава за четвъртък и неделя си е пуснал клиентът и с едната колонка от първото теглене е улучил."

Откакто Спортният тотализатор обяви, че милионерът е от Смядово, в градчето се спрягат различни имена. Печалбата е внушителна. Тя е само с 500 000 по-малка от годишния бюджет на Общината.

Иванка Петрова, кмет на община Смядово: "Ако има намерение да прави някаква благотворителност, аз съм насреща. Имаме един дом за стари хора, съвместно можем да направим един ремонт, да направим едно добро дело."

Към късметлийския тото пункт, за да пуснат своя фиш идват хора и от други градове.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Пациенти и медици отново в капана на здравната система
Пациенти и медици отново в капана на здравната система
Да подкрепим българската икономика
Да подкрепим българската икономика