НОВИНИ

През октомври изтича валидността на 4000 стикери за зелена и синя зона

Центърът за градска мобилност припомня, че през октомври изтича валидността на около 4000 винетни стикери в платените зони за паркиране на София. Срокът за разглеждане на документите е 14 дни, въпреки че служителите на дружеството работят с максимална експедитивност и издават разрешенията далеч преди крайния срок. До този момент около 2600 души вече са подали заявления. Експертите на ЦГМ съветват всички, които искат да получат достъп до тази услуга да не чакат последните дни.

октомври изтича валидността 4000 стикери зелена синя зона
bnt avatar logo
от БНТ
15:41, 26.09.2017
Чете се за: 00:19 мин.
У нас

Работят 4 офиси за подаване на документи – на бул. „Будапеща“ 17, на „Възраждане“ 1 и в метростанциите „Европейски съюз“ и „НДК“. Заявка за издаването на винетен стикер може да да стане и онлайн. По същия ред се подават и документите на живущите в присъединените части на зелената зона в районите „Средец“ и „Лозенец“, която започва да действа от 1 октомври 2017 г.

Гражданите, които живеят в зоните за платено паркиране и искат да ползват правото да паркират със стикер, но не са променили своята адресна регистрация, могат да подадат документи и да получат възможност да спират в рамките на месец. След промяната на личните си документи, те ще вземат и годишния стикер.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Създадоха механизъм за незабавна реакция в случай на нападение над медици
Създадоха механизъм за незабавна реакция в случай на нападение над медици
Какво се случва с Къщата с ягодите?
Какво се случва с Къщата с ягодите?