НОВИНИ

"Нормална държава" - партията на Георги Кадиев

"Нормална държава" ще се казва партията на Георги Кадиев. Специален акцент в работата на партията му е воденето на политика за връщане на българите от чужбина.

Стоил Рошкев
от Стоил Рошкев
13:51, 16.02.2016
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

С манифест за нормална държава Георги Кадиев обяви политическия си проект.

На брифинг в БТА бившия депутат от БСП, а сега независим народен представител, заяви, че днес България е всичко друго, но е и земен рай. По думите му страната е на дъното на Европа, а зад това стои една сплав между управляващите и олигархията. Затова трябва да се започне всичко отначало, ден след ден и камък по камък.

Новият проект на Георги Кадиев ще се казва "Нормална държава". Според Георги Кадиев ще има предсрочни избори преди вота за държавен глава и резултатите ще са определящи за това дали ще се кандидатира за президент.

Георги Кадиев - независим депутат: Аз съм убеден, че ще има предсрочни избори. А защо съм убеден? Не защото аз го искам или опозицията го иска, или управляващите. Обществото го иска. Това безвремие безметежно, в което се намираме в момента, не може да продължи повече. 71.5% от българите не считат страната си за нормална държава. Точно населението в активна възраст между 30 и 60 години е това, което е най-недоволно от държавата си и към тях всъщност се обръщаме ние.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Златев декларира, че няма отношение към фирмите за Хемус
Златев декларира, че няма отношение към фирмите за "Хемус"
Драги предупреди за банкнотата от 500 евро
Драги предупреди за банкнотата от 500 евро