НОВИНИ

Разбиха личния автомобил на кмета на Пловдив

Разбиха стъклата на личния автомобил на кмета на Пловдив Иван Тотев. Луксозното возило е било паркирано до общината рано тази сутрин, когато в 8.33 часа е подаден сигнал на тел.112, че млад мъж хвърля камъни по него.

bnt avatar logo
от Деница Торньова
09:45, 16.02.2016
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Охранителните камери на сградата на администрацията са заснели извършителя. Малко по – късно той е заловен. Веднага след инцидента, автомобилът на Иван Тотев е откаран за експертиза. Преди близо три седмици, в двора на семейната къща в центъра на Пловдив, изгоря колата на съпругата му.

Полицията все още разследва случая и няма официално изявление дали автомобилът е подпален умишлено или е станало късо съединение. Тогава Иван Тотев заяви, че не се страхува за себе си и семейството си, няма притеснения за решенията в управлението на града, които взима и не приема инцидента като заплаха.

Иван Тотев, кмет на Пловдив: 84-ти набор, доколкото ми казаха се води на отчет в психодиспансера с шизофрения и обясненията, които е дал са, че не харесва държавното управление, не харесва общинското управление, видял е колата и протестира против управлението. В 8.30 часа сутринта всички служители са били наоколо - общинска охрана и общинска полиция, заловен е в рамките на 5 минути - това е, което се е случило, колата е застрахована. Днес към 14 часа ще си сменя стъклото и утре ще дойда и ще паркирам пак на същото място.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Автомагистрала Хемус - продължението след знака стоп
Автомагистрала "Хемус" - продължението след знака "стоп"
Пететажна сграда в Ярославъл се срути след газова експлозия. Има жертви
Пететажна сграда в Ярославъл се срути след газова експлозия. Има жертви