НОВИНИ

Как да разберем в колко часа сме родени

Знаете ли в колко часа сте родени и как можете да научите? Много хора се вълнуват от тази информация и най-популярната причина е, защото искат да си направят точна астрологична прогноза. Кои са начините, по които можете да разберете часа си на раждане и колко е важен той за точната астрологична прогноза? Отговори от специалиста по астрология Мира Кунева.

Ирина Шуликова
от Ирина Шуликова
12:51, 07.06.2017
85276
Чете се за: 01:31 мин.
Още

Часът на раждане е информация, която се получава лично.

Галя Димитрова - Началник отдел "Административно обслужване" район "Подуене":
"Ако искате да научите кога точно сте родени можете да посетите общината или районната администрация, в която се съхранява вашият акт за раждане. Единствено през периода 1981г. до края на 1989 г. часът на раждане липсва."

Според астролога Мира Кунева хората, родени в тези години, могат да научат часа си на раждане от болницата, в която са родени. По нейни впечатления това обаче не винаги става лесно.

Мира Кунева - Астролог: "Проблемът не е само в дупката на СГРАОН . До 80-та година СГРАОН в България съдържат запис на час на раждане от медицинската сестра, които по мои наблюдения също не са точни до минута ."

Друга пречка е ако не знаете къде се съхранява актът Ви за раждане. Проверката се извършва във всяка общинска администрация със служба СГРАОН. След като вече знаете къде е актът, процедурата по която се прави справка за часа не е никак сложна.

Галя Димитрова - Началник отдел "Административно обслужване" район "Подуене": "Може да дойдете в администрацията, да зададете въпроса "желая да науча кога точно съм роден?" и служителят по гражданско състояние ще направи тази справка. Веднага могат да ви я дадат. Вие контактувате директно със служителя. Той прави справка в акта ви за раждане и ви съобщава часа, в който сте родени."

Точна астрологична прогноза е сред най-често срещаните поводи хората да се впускат в административното преследване на точния час на раждане.

Мира Кунева - Астролог: "Дори и да го вземеш от общината или от болницата е добре този час да се провери в някаква степен и може допълнително да се уточни. Тук обаче е от много от голямо значение, че когато имаме един записан час в общината или от болницата, ние имаме една доста строга отправна точка, от която като тръгнем ще стане доста по-лесно да изчислим и да проверим точното време. Ректификацията - това е метод в астрологията, с който се изчислява точното време на раждане. Ректификацията обаче е едно не много просто изчисление, напротив - едно доста сложно изчисление. Ако нямаме съвсем точен час на раждане, напълно възможно е да се работи, може да се постигне една добра точност, но тогава трябва да се използват методи, които не са чувствителни към минутата на раждане. Според класическата астрология не е въпросът да сметнем само някакъв час на раждане и така да кажем - ето това е часът ти на раждане. Класическата астрология до 2 години след това следи с каква точност се случват събитията в живота на клиента и коригира отново този час, за да може да го уточни."

И така минутата на раждане се оказва се, че се отбелязва във всички следващи години от живота ни.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕС обособи фонд за отбрана с годишен бюджет 5,5 милиарда евро
ЕС обособи фонд за отбрана с годишен бюджет 5,5 милиарда евро
Ислямска държава пое отговорност за атентатите в Техеран
"Ислямска държава" пое отговорност за атентатите в Техеран