НОВИНИ

Какви ще са пролетните тенденции в грима, прическите и облеклото?

Закачливо, цветно, женствено - това ще са тенденциите в грима, прическите и дрехите през пролет 2018.

Боряна Благоева
от Боряна Благоева
08:40, 03.02.2018
Чете се за: 00:55 мин.
У нас

Топли, слънчеви и цветни, пролетните месеци наближават, а с тях се променя и настроението ни. Според гримьора Александър Геров тенденциите в грима тази пролет ще са доста пъстри.

Александър Геров, гримьор: Но повече от три цвята да не комбинираме. Вдъхновявам се от природата, от папагалите, от цветята, от всичко, което ни дава природата, защото там грешка няма.

В духа на пролетта Александър се вдъхновява и създава проекта "100 жени - 100 цветя". Той гримира дамите, съобразявайки се с цялостното им излъчване.

Преливащи цветове и асиметрия ще преоблават и в косите.

Роман, фризьор: Прическите тази пролет/лято основното е модерно както винаги естествени цветове, топли, кафяви, медени

Нежна и женствена, дръзка и секси това е жената на пролет/лято 2018.

проф. Любомир Стойков, медиен и моден експерт: Доминиращи ще бъдат по-късите рокли, тоновете са много палави, много витални, интензивни - жълто, синьо, оранжево, червено. В цветовете на сладоледа ще бъдат облечени дамите. По посока на една по-голяма женственост, по-голяма свобода в стила и визуалната култура на модерната жена.

За дамите, които обичат по-пастелните цветове - небесно сините, лавандулови и ултравиолетови цветове също ще са актуални, както и всички нюанси на розовото.

Габриела Колева, стилист и дизайнер: Една специална рокля, която е в много особен и мек розов цвят от стречиран памук и самата форма на роклята е конструктивно пренасяща малко в бъдещето.

Набляга се на удобството и естествените материи. А спортните силуети навлизат все повече във всекидневието, разказват модните експерти.

Габриела Колева, стилист и дизайнер: Всичко, което е малко асиметрично, но с обем. Набляга се на движението и на красотата, елегантността при самото движение.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Електрически коли под наем помагат в борбата с мръсния въздух у нас
Електрически коли под наем помагат в борбата с мръсния въздух у нас
Нови буферни паркинги в София
Нови буферни паркинги в София