САЩ 2020 САЩ 2020 Следи тук
назад

Какво ще бъде времето през март?

В Стара Загора тази сутрин беше измерена най-ниска температура -21 градуса. Най-ниските температури за месеца ще бъдат тези, които бяха измерени днес. В много райони те бяха -10, -15 градуса. По Черноморското крайбрежие -7, -8 градуса. Пролетта ще дойде след 20-ти март. Ще има чести превалявания през месеца, много промени и динамика. Най-високите температури ще са около 19-24 градуса. . Това каза в "Денят започва" Анастасия Стойчева, дежурен синоптик на НИМХ към БАН.

от БНТ
08:20, 01.03.2018
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

Със слънцето днес температурите ще се понижат и ще има много голяма разлика между сутрешните и тези, които ще станат през деня. Очаква ни рязко затопляне, ще завали дъжд и ще има ниски сутрешни температури в петък и събота.

Очакват се заледявания по планинските проходи. На 3-ти март се очаква по-студен въздух от Северозапад. Температурите отново ще се понижат като най-вероятно ще има валежи от дъжд и сняг.

Температурите се повишават следващата седмица. Средните ще са 7,8 градуса. В Източна България температурите ще надхвърлят 10 градуса. Следващата седмица времето ще бъде динамично. През първата половина на следващата седмица ще започне да се топи снежната покривка.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Прогноза на политолози за казуса ЧЕЗ: Правителство ще има, сделка не
Прогноза на политолози за казуса ЧЕЗ: Правителство ще има, сделка не
Влакът София-Бургас е закъсал тази сутрин край Айтос
Влакът София-Бургас е закъсал тази сутрин край Айтос