НОВИНИ

Ден преди Каварна рок фест 2016

Каварна и това лято ще се превърне в столица на летните рок концерти. Всяка година в края на юни и началото на юли хиляди фенове пътуват стотици километри, за да бъдат на любимото си място - стадиона в град Каварна.

bnt avatar logo
от Мартин Николов
20:36, 01.07.2016
Чете се за: 00:35 мин.
Още

За 11-та година фенове от страната и чужбина отново ще видят банди и музиканти, които правят дебют на българска сцена именно в Каварна. Сред тях са тунизийците Мийрат и шведските дет метъл машини Соилуърк.

Мартин Стоянов, организатор: Авантейжиа - няма какво да обяснявам - група, която хедлайнър на повечето фестивали в момента. Доста интерес има към нея. Идват 22-ма музиканти.

За първи път, откакто Каварна излезе на световната музикална карта, са обособени две зони за къмпинг, които могат да се ползват от феновете безплатно.

Нина Ставрева, кмет на Каварна: Поехме ангажимент да осигурим всички санитарно хигиенни условия, така че да се чувстват комфортно и уютно, частните квартири и хотелите в Каварна са пълни.

Ден преди Каварна рок фест най-нетърпеливите вече опънаха палатки пред фестивалната зона.

Началото на рок купона е на 2 юли от 17 часа. Час по-рано ще бъдат отворени вратите на стадиона „Калиакра". Не са забравени и почитателите на футбола, които ще могат да гледат четвъртфиналите от Евро 2016 на специални екрани.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Километрични колони от автомобили преди ГКПП Кулата
Километрични колони от автомобили преди ГКПП "Кулата"
Другите новини
Другите новини