НОВИНИ

В кухнята на замъка Уиндзор: Къде ще приготвят храната за сватбата на принц Хари

Приготовленията във Великобритания за сватбата на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл вървят с пълна сила. Сега ще отправим поглед към кухнята в замъка Уиндзор, където ще се приготви храната за сватбения ден.

Ива Стойкова
от Ива Стойкова
09:05, 14.05.2018
Чете се за: 00:36 мин.
Още

Всичко в кухнята на замъка Уиндзор е готово за големия ден. Тази събота ще се венчаят Меган и Хари, които са участвали във всеки детайл от приготовленията и са опитали всяко ястие, което ще бъде сервирано.

Марк Фланаган, кралски шеф-готвач: Ще използваме само британски сезонни зеленчуци. Съсредоточени сме към прекрасните домати и сезонните зеленчуци. Знаем, че принц Хари и Меган искат да са сигурни, че ще използваме колкото се може повече местни сезонни зеленчуци в менюто.
;

В събота в кухнята на кралския шеф-готвач Марк Фланаган ще има около 30 готвачи и помощници.

Марк Фланаган, кралски шеф-готвач: Всеки би се радвал да е част от това голямо събитие. С нас се свързаха много стари членове на екипа ни с въпрос дали могат да ни помогнат в събота и това е наистина чудесно. Да се възползваме от тази подкрепа също е прекрасно!

Детайлите около сватбеното меню не са известни, но от двореца Кенсингтън разкриха, че е избрана лимонова торта от пекарна в източен Лондон. Така кралската традиция за десерт да се сервира плодова торта изглежда ще бъде нарушена.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​След големия финал на Евровизия 2018: Equinox в Денят започва
​След големия финал на "Евровизия" 2018: "Equinox" в "Денят започва"
В Денят започва: Евродепутати коментират проблемите на българските превозвачи
В "Денят започва": Евродепутати коментират проблемите на българските превозвачи